Gap Tarım ve Haber Dergisi

Gap Tarım ve Haber Dergisi

ŞANLIURFA YENİDEN REFAH PARTİSİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI M. KASIM GÜLPINAR BASINLA BULUŞTU SONRA NOW TV DE

ŞANLIURFA YENİDEN REFAH PARTİSİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI M. KASIM GÜLPINAR BASINLA BULUŞTU SONRA NOW TV DE
4 views
07 Mart 2024 - 23:09

Now Tv’de İlker Karagözün konuğu olan Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar gündeme dair soruları yanıtladı. Şanlıurfa’daki seçim havasını değerlendiren Gülpınar önemli açıklamalarda bulundu.

Sunucunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sizi ararsa yarıştan çekilirmisiniz sorusuna cevap veren Mehmet Kasım Gülpınar dikkat çeken sözler sarf etti. Gülpınar “Kim ararsa arasın görüşürüm ama adaylıktan çekilmek bambaşka bir şey.” Dedi.

Kasım Gülpınar adaylıktan çekilir mi? Gülpınar açıkladı

“BEN BURADA BİR HALK KAHRAMANLIĞI YAPMAYA ÇALIŞMIYORUM”

Sunucu İlker Karagöz’ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sizi ararsa yarıştan çekilirmisiniz sorusuna cevap veren Mehmet Kasım Gülpınar;

“Kim ararsa arasın görüşürüm ama adaylıktan çekilmek bambaşka bir şey. Önce adaylıktan çekilmem için o halkı ikna etmek lazım. Bu talep çığ gibi büyüdü. Şu anda siz bu halka ne diyeceksiniz, siz bu halkın beklentisini nasıl yüzüstü bırakacaksınız? Benim durum diğer adaylardan farklı. Hiçbir şekilde talip olmadığım göreve halkın talebi doğrultusunda ben talip oldum.  Ben burada bir halk kahramanlığı yapmaya çalışmıyorum ama bu bir hakikattir. Bunu görmemek için insanın halktan kopuk olması gerekir bunun başka izahı yok. O dönemde bir grup daha görüştü benimle aslında çok sevdiğim çok isteyeceğim.”

zahit
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.